2 Comments

 • Willemien

  Interessant hoe je speelt.
  Ik ga Ortega eens opzoeken, vooral je schrijven over zijn vlekken spreken me aan. Zelf hou ik van toeval, spelen met toeval, het regelen van toeval.
  Ik ben nog niet zo thuis in aquarel, maar kan het vast omzetten naar dunne acryl.
  Leuk dat je ook Louise Fletcher 10 weekse cursus volgt.
  Ik werd door deze opdracht een beetje uit mijn intuïtief schilderen gehaald, maar zie nu ook de kunst van het stelen in.
  Fijn weekend

  Groet Willemien

  • uiltje48

   Ben benieuwd wat je met het werk van Ortega kunt doen!
   Ik ben het wel met je eens dat het deze week een beetje schakelen was naar wat meer denkwerk. En dan proberen daar niet in te blijven steken. Ik heb ook het idee dat ik, wat ik wilde stelen nog veel moet oefenen. Dat moet toch een beetje wachten tot na de tien modules. Dan ga ik overal naar terug en mee verder

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *